ΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ


Η Μεσογειακή Κουζίνα στο απόγειό της

Το μενού του Executive Chef Αστέριου Κουστούδη, υμνεί τη νέα μεσογειακή κουζίνα. Κάθε πιάτο αποκαλύπτει το υψηλό επίπεδο της ομάδας που βρίσκεται πίσω από τη δημιουργία του. Η έμφαση στη ποιοτική πρώτη ύλη και την άριστη τεχνική είναι εμφανής από την πρώτη κιόλας πιρουνιά.

Η διευρυμένη λίστα κρασιών απεικονίζει τις μεγαλύτερες οινοπαραγωγικές περιοχές του πλανήτη και προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία εξαιρετικών επιλογών με τον sommelier Ευάγγελο Ψωφίδη να προτείνει τον ιδανικότερο συνδυασμό για το δείπνο σας.

Τα εξαίσια επιδόρπια του ζαχαροπλάστη σε συνδυασμό με το σέρβις υψηλού επιπέδου καθ’ όλη την παραμονή σας στο εστιατόριο την καθιστούν αξέχαστη. 

GB Roof Garden Restaurant Grilled lobster tail homemade ravioli with fennel lemongrass and vanilla


ΒΡΑΒΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ

Το GB Roof Garden Restaurant με Executive Chef τον χαρισματικό Αστέριο Κουστούδη απέσπασε Χρυσό Σκούφο για την Μοντέρνα Διεθνή Κουζίνα του, στην βράβευση Χρυσών Σκούφων 2018 από το Αθηνόραμα και τον Alpha Guide.

Επίσης, το εστιατόριο για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά διακρίνεται για τη λίστα των κρασιών του από το Wine Spectator, ένα από τα δημοφιλέστερα περιοδικά κρασιού παγκοσμίως, αποσπώντας το σημαντικό βραβείο Best of Award of Excellence. 

 


Εστιατόριο & Μπαρ GB Roof Garden

Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία Βασιλέως Γεωργίου 1 ΑΑθήναGR

+302103330766 +302103228034 Hours of Operation

Hours of Operation
Κλείσιμο
  • Πρωϊνό 06:30 π.μ. - 11:00 π.μ.
  • Μεσημεριανό 13:00 μ.μ. - 18:00 μ.μ.
  • Δείπνο 18:00 μ.μ. - 02:00 π.μ.

Κοινή χρήση
Κλείσιμο