Σχετικά με εμάς
Στο μενού, οι γεύσεις ξεδιπλώνουν τη δημιουργική φαντασία και την πλούσια εμπειρία του βραβευμένου με Michelin Executive Chef, Αστέριου Κουστούδη, μαζί με τον Chef de Cuisine και τη δυναμική τους ομάδα, όπου συνθέτουν πιάτα που κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον από την πρώτη γευστική δοκιμή έως και τη στιγμή του επιδορπίου, όπου εκεί τη σκυτάλη αναλαμβάνει ο Pastry Chef του ξενοδοχείου, Αλέξανδρος Κούφας.
Έχοντας πολυετή εμπειρία στη μεσογειακή και ελληνική γαστρονομία, ο Αστέριος Κουστούδης έρχεται να δώσει μια σύγχρονη νότα στην κουζίνα των δυο πολυτελών ξενοδοχείων που αντανακλά τις γεύσεις κάθε εποχής.
Ο Νίκος Λιόκας είναι ο νέος Chef de Cuisine του εστιατορίου GB Roof Garden. Πρόκειται για έναν ενθουσιώδη μάγειρα με εξαιρετικές ικανότητες και σημαντική πορεία στην υψηλή γαστρονομία. Ξεκίνησε την εκπαίδευσή του πάνω στη μαγειρική τέχνη στην Αθήνα και έκανε τα πρώτα του βήματα σε δημοφιλή εστιατόρια του Λονδίνου όπως το Fera at Claridge's, το Davies and Brook by Daniel Hamm και το Hide αποκτώντας μεγάλη εμπειρία και γνώσεις.
Tαλαντούχος και δημιουργικός, ο Νίκος Λιόκας είναι ένας σεφ που δεν σταματά να εξελίσσεται δοκιμάζοντας διαφορετικές τεχνικές, υλικά και γεύσεις. Με βάση τη μεσογειακή κουζίνα έχει σχεδιάσει ένα «fine comfort» μενού για το GB Roof Garden με μια ευρεία παλέτα γνήσιων γεύσεων και κάθε πιάτο που δημιουργεί είναι ένα νοσταλγικό γευστικό ταξίδι. Κύρια χαρακτηριστικά της φιλοσοφίας του μενού του GB Roof Garden αποτελούν τα φρέσκα υλικά εποχής με έμφαση στα βιολογικά εγχώρια προϊόντα μικρών παραγωγών.
Από το 2006 εργάζεται για το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία και από το 2009 ανέλαβε τη συντήρηση του Cellar καθώς και την δημιουργία και επιμέλεια της κάρτας κρασιών των εστιατορίων GB Roof Garden και GB Corner.
Επίσης, το εστιατόριο για έκτη συνεχόμενη χρονιά διακρίνεται για τη λίστα των κρασιών του από το Wine Spectator, ένα από τα δημοφιλέστερα περιοδικά κρασιού παγκοσμίως, αποσπώντας το σημαντικό βραβείο Best of Award of Excellence.