Σχετικά με εμάς
Το ετησίως από το 2014, βραβευμένο από το περιοδικό Wine Spectator Εστιατόριο & Μπαρ GB Roof Garden, σερβίρει ένα ευφάνταστο μενού με βάση τη μεσογειακή διατροφή και τις νέες εφαρμογές των σύγχρονων τεχνικών στην υψηλή γαστρονομία. Επιπλέον, έχει βραβευτεί τρεις συνεχείς φορές με the Toques d' Or από το Αθηνόραμα.
Στο μενού, οι γεύσεις ξεδιπλώνουν τη δημιουργική φαντασία και την πλούσια εμπειρία του βραβευμένου με Michelin Executive Chef, Αστέριου Κουστούδη, μαζί με τον Chef de Cuisine και τη δυναμική τους ομάδα, όπου συνθέτουν πιάτα που κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον από την πρώτη γευστική δοκιμή έως και τη στιγμή του επιδορπίου, όπου εκεί τη σκυτάλη αναλαμβάνει ο Pastry Chef του ξενοδοχείου, Αλέξανδρος Κούφας.
Στο μενού, οι γεύσεις ξεδιπλώνουν τη δημιουργική φαντασία και την πλούσια εμπειρία του βραβευμένου με Michelin Executive Chef, Αστέριου Κουστούδη, μαζί με τον Chef de Cuisine και τη δυναμική τους ομάδα, όπου συνθέτουν πιάτα που κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον από την πρώτη γευστική δοκιμή έως και τη στιγμή του επιδορπίου, όπου εκεί τη σκυτάλη αναλαμβάνει ο Pastry Chef του ξενοδοχείου, Αλέξανδρος Κούφας.
Αστέριος Κουστούδης
Ο ταλαντούχος Αστέριος Κουστούδης, είναι ο Executive Chef των Ξενοδοχείων Μεγάλη Βρεταννία και King George. Βραβευμένος με ένα αστέρι Michelin, έχει ως φιλοσοφία τη λιτή κουζίνα, με έμφαση στην καλή ποιότητα των πρώτων υλών και την άριστη τεχνική με τελικό στόχο καθαρές γεύσεις και εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Έχοντας πολυετή εμπειρία στη μεσογειακή και ελληνική γαστρονομία, ο Αστέριος Κουστούδης έρχεται να δώσει μια σύγχρονη νότα στην κουζίνα των δυο πολυτελών ξενοδοχείων που αντανακλά τις γεύσεις κάθε εποχής.
Έχοντας πολυετή εμπειρία στη μεσογειακή και ελληνική γαστρονομία, ο Αστέριος Κουστούδης έρχεται να δώσει μια σύγχρονη νότα στην κουζίνα των δυο πολυτελών ξενοδοχείων που αντανακλά τις γεύσεις κάθε εποχής.
Ευάγγελος Ψωφίδης
Ο Ευάγγελος Ψωφίδης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1976. Σπούδασε Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων στο Ηράκλειο Κρήτης και κατόπιν εργάστηκε σαν εκπαιδευόμενος σε μεγάλη αλυσίδα ξενοδοχείων στην Αθήνα. Κατόπιν εργάστηκε στο εστιατόριο «48 The Restaurant».
Από το 2006 εργάζεται για το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία και από το 2009 ανέλαβε τη συντήρηση του Cellar καθώς και την δημιουργία και επιμέλεια της κάρτας κρασιών των εστιατορίων GB Roof Garden και GB Corner.
Από το 2006 εργάζεται για το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία και από το 2009 ανέλαβε τη συντήρηση του Cellar καθώς και την δημιουργία και επιμέλεια της κάρτας κρασιών των εστιατορίων GB Roof Garden και GB Corner.
Βραβεία & Διακρίσεις
Το GB Roof Garden Restaurant με Executive Chef τον χαρισματικό Αστέριο Κουστούδη απέσπασε ακόμη ένα Χρυσό Σκούφο για την Μοντέρνα Διεθνή Κουζίνα του, στην βράβευση Χρυσών Σκούφων 2020 από το Αθηνόραμα.
Επίσης, το εστιατόριο για έκτη συνεχόμενη χρονιά διακρίνεται για τη λίστα των κρασιών του από το Wine Spectator, ένα από τα δημοφιλέστερα περιοδικά κρασιού παγκοσμίως, αποσπώντας το σημαντικό βραβείο Best of Award of Excellence.
Επίσης, το εστιατόριο για έκτη συνεχόμενη χρονιά διακρίνεται για τη λίστα των κρασιών του από το Wine Spectator, ένα από τα δημοφιλέστερα περιοδικά κρασιού παγκοσμίως, αποσπώντας το σημαντικό βραβείο Best of Award of Excellence.
